Erinæringsvejledning,Sportsskade, Øreakupunktur, Ansigtszoneterapi

Behandlingsmetoder

 

Ernæringsvejledning: Ved 1. konsultation, vil jeg vurdere, om der udfra de symptomer, du kommer med, kan være relevans, for at sammensætte en kostplan, der kan mindske dine gener.

 

NADA:

 

Gaven i Maven behandler: Når du gentagne gange oplever, at dit humør dykker ned periodisk, måske oplever du tankemylder, eller ligefrem angst og depression i en invaliderende grad. Din fordøjelse kan også være ramt, så er det meget tydelige tegn på, at du går rundt med en masse undertrykte følelser i maven. En gaven i maven behandling bevidtsgør disse følelser og du vil efter en sådan behandling opleve, at du kan få fod på livet og måske for første gang føle, at få ro inde i dig.

 

BARS: 

 

Aura-soma behandler:

 

Psykoterapi:

 

Sportsskadezoneterapi: er en kombination af fysiologisk massage og zoneterapi, hvor man kombinerer massage og akkupressur, på et skadet område af kroppen med zoneterapi. Denne behandlingsform skaber et flow, som understøtter kroppens selvhelbredende proces.

 

Sportskademassage: er en meget direkte massageform, som meget hurtigt og effektivt afspænder muskler og sener. Massageformen er meget effektiv ved eksempelvis musearm, tennisarm og seneskedebetændelse. Massageformen kan også anvendes ved mange andre muskellidelser. 

 

Øreakupunktur: kan stå alene som behandlingsform, men anvendes ofte i forbindelse med anden behandling. I ørerne er alle kroppens organer og zoner repræsenteret. Øreakupunktur er særlig fordelagtig at bruge, fordi en helingsproces, kan forstærkes, ved at behandle på både fødder og øre samtidig.  

 

Ansigtszoneterapi: Ligesom på fødderne og i øret, er der mange nerveender i ansigtet. Derfor kan man også behandle med zoneterapi i ansigtet og herved opnå kontakt herfra og til resten af kroppen. Behandlingen har samtidig en meget afslappende effekt og virker rigtig godt på stressede mennesker. Ønsker du wellness, er ansigtszonterapi virkelig en behandling værd.